Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Mulţescu a renunţat la o parte din banii datoraţi de clubul 'alb-roşu' şi a acceptat prelungirea contractului cu Dinamo Bucureşti

Twitter
fc dinamo

Gheorghe Mulţescu a renunţat la o parte din banii datoraţi de clubul "alb-roşu" şi a acceptat prelungirea contractului cu Dinamo Bucureşti, a anunţat acţionarul "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB) printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, potrivit news.ro.

Membru al departamentului de scouting din cadrul clubului, Gheorghe Mulţescu a avut rezultate bune la Dinamo Bucureşti într-o perioadă în care alţi antrenori au refuzat să preia echipa.

Sondaj INCENDIAR: Șoferii din România, EXASPERAȚI de ideea MODIFICĂRII plăților pentru reparații prin RCA

"Sunt mulţumit că pot ajuta clubul meu şi al tuturor suporterilor dinamovişti în cel mai dificil moment din istorie. Nu poţi fi indiferent dacă iubeşti Dinamo, nu poţi să stai departe de această situaţie în momentul în care vezi că fanii luptă în fiecare zi să salveze clubul! Am încredere că DDB va readuce echilibrul la Dinamo pentru a putea depăşi această cumpănă din viaţa noastră", a declarat Gheorghe Mulţescu, după semnarea noului angajament cu Dinamo Bucureşti.

Mulţescu a fost antrenorul principal al echipei în finalul ediţiei trecute a Ligii I, când formaţia dinamovistă a fost aproape de retrogradare. El a fost pe banca FC Dinamo şi în prima etapă din acest sezon, la remiza, 1-1, cu FC Hermannstadt. După ce a fost înlocuit de Cosmin Contra, Mulţescu a rămas în club.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.