Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Mustață anunță că a făcut rost de 10 milioane de euro. Așteaptă contul de la Gigi Becali unde să vireze suma

Inquam Photos / Alberto Groşescu
Inquam coregrafie FCSB

Liderul ultrașilor FCSB, Gheorghe Mustață, a anunțat că a trimis către Gigi Becali o ofertă pentru a vinde clubul, semnată în numele Asociației „Salvați Steaua”: „În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro”, susține Mustață, conform gsp.ro

„Nu știu dacă am permisiunea deocamdată să spun, o fac cu puțină reținere, ca să nu se înțeleagă greșit. Suntem pe drumul bun, important este să mai primim și mâine un accept. Hârtia va pleca în seara asta sau mâine dimineață. E vorba de o hârtie în care vom face o ofertă oficială clubului. Mâine (n.r. - 24 noiembrie) o trimitem pe mail, sau poate deja a fost trimisă, nu am mai apucat să vorbesc.

Pe hârtie nu apar numele potențialilor investitori. Oamenii nu vor să iasă în evidență, nu-i interesează publicitatea, nu vor să apară. Au spus că procedura este a suporterilor, iar ei vin în sprijinul suporterilor. Când se primește confirmarea de la club, că se vinde, atunci toți suporterii vom intra în campanie împreună cu mai multe nume mari din fotbal. Voi insista să-l aducem și pe Helmut Duckadam lângă noi.

Vrem un răspuns clar de la club, să știm ce ni se oferă în acea sumă de bani. Acei oameni au spus: «ne implicăm, dar pe ce? Dacă ne trezim că răspunde la hârtie, dar peste 3 zile zice că nu mai vinde?»

Dacă Becali dorește să vândă, ne dă răspunsul la această hârtie. Adică despre cum îi dăm banii și toate detaliile. Hârtia este făcută de noi, suporterii, în numele suporterilor. Hârtia e semnată de mine, personal, că sunt membru fondator al Asociației Salvați Steaua”, a declarat Mustață la Radio Sport Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.