Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Pecingină, desemnat să preia patrimoniul filialei PNL Sector 3: `povestea demisiilor nu se potriveşte`

Gheorghe Pecingina Facebook

Deputatul liberal Gheorghe Pecingină şi secretar general adjunct al PNL a anunţat pe pagina sa de socializare că va prelua patrimoniul organizaţiei PNL Sector 3.

`În calitate de secretar general adjunct al PNL, desemnat să preiau patrimoniul filialei PNL Sector 3, inclusiv baza de date, am cercetat povestea demisiilor din organizație, despre care am citit în presă.

Socoteala aruncată în presă, nu se potrivește cu cea găsită în sediu. Am rămas surprins să găsesc la secretariat înregistrate doar 5 demisii, iar dintre cei 5, 4 demisionari nu se găsesc în baza de date MyPNL, ci doar unul singur. Iar acela nu este membru PNL Sector 3, ci membru Sector 1. Totuși, pentru a clarifica situația, am cerut explicații Secretariatului General al organizației, însă fără rezultat, scuzându-se că niciunul dintre ei nu este în oraș.
În orice caz, totul pare să fie o furtună într-un pahar cu apă, baza de date predată numărând 1099 de membri.
Cam asta este, pe scurt, povestea “demisiilor” din PNL Sector 3. Nu vreau să spun mai multe despre obiceiurile vechii conduceri, pentru că avem lucruri importante de făcut și prefer să-mi folosesc energia ajutând guvernul PNL și construind în Partidul Național Liberal.
Am vrut doar să aduc toate aceste lămuriri, pe cifre, pentru că este păcat să ne batem joc de munca unei filiale, care înseamnă mai mult decât interesele vremelnice ale unui președinte sau altul.`, scrie Gheorghe Pecingină.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.