Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Piperea anunță că prelungirea stării de ALERTĂ E ILEGALĂ: Încalcă prevederile CEDO. A fost ANULATĂ de CAB

gheorghe piperea

Avocatul Gheorghe Piperea anunță că prelungirea stării de alertă în România e ilegală. Acesta a atenționat că deciziile privind menținerea stării de alertă au fost anulate în mai multe rânduri de instanțele din România și că prelungirea lor încalcă prevederile CEDO. Iată ce spune Piperea.

"Curtea de Apel București a mai declarat o dată ilegală starea de alertă. Ultima hotărâre de guvern (în ordine cronologică) referitoare la prelungirea stării de alertă, adică, HG nr.1242/2021 din 9 decembrie 2021 a fost anulată, pe motiv că încalcă CEDO.

În acest moment, a continua aplicarea unor hotărâri de guvern declarate nule în nenumărate rânduri de justiție, chiar dacă sentințele nu sunt definitive, înseamnă o neutralizare totală a unei puteri în stat, o aneantizare a ideii de stat de drept democratic. Mai mult chiar, a continua emiterea unor alte și alte hotărâri de prelungire a ilegalei stări de alertă însemnă instaurarea fărădelegii și a anomiei, primul pas către anarhie - nimeni nu va mai avea încredere în lege și justiție. Aveam nevoie de un vis - iată că prostocrația românească ne oferă unul: să apărăm Constituția și statul de drept.

PS Nu uitați: Hai liberare!", scrie Gheorghe Piperea pe Facebool.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.