Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Piperea, despre pozițiile contradictorii ale autorităților: 'Dacă lucrurile sunt așa de grave, de ce naiba nu se amână alegerile?'

gheorghe piperea

Avocatul Gheorghe Piperea, unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai măsurilor legale adoptate în perioada pandemiei, constată că autorităţile se contrazic grav când susţin că se pot organiza alegeri, în timp ce continuă panicarea populaţiei cu scenarii despre evoluţia pandemiei. Piperea vorbeşte despre amânarea alegerilor şi suspectează politicienii că "joacă la două capete".

Tătaru, Rafila și Arafat nu mai prididesc cu panicarea populației - că e grav, că ceea ce e mai rău nici nu s-a întâmplat, că vine valul trei (valul doi s-a transformat într-un platou zimțat, cu dinți de fierăstrău), că le trebuie viziere copiilor, măștile fiind insuficiente.

În același timp, Orban și Johannis presează pentru alegeri acum, cât încă mai pot extrage profit electoral din panicarea populației.

Dacă lucrurile sunt așa de grave, de ce naiba nu se amână alegerile?

Cum se face că pentru 150 de cazuri de infectare pe zi s-a instaurat starea de urgență militară pentru o urgență medicală, iar acum, la 1300 de cazuri pe zi, se fac alegeri și se deschid restaurante?

Sau, de fapt, starea de panică e necesară pentru a speria lumea să nu iasă în stradă la proteste contra gravelor încălcări ale drepturilor omului și ale libertăților cetățenești? Ori pentru a protesta contra corupției, hoției și incomptenței tot mai evidente și grave ale guvernului?

În stil negaționist/conspiraționist, putem întreba dacă nu cumva specialiștii vieții exagerează voit pericolul, iar politicienii de la guvernare joacă poker, la două capete?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.