Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Popescu îi ia apărarea lui Nicolae Stanciu, după ce a fost criticat pentru transferul la Al-Ahli unde va avea un salariu de trei mil. de euro anual

gica popescu

Fostul internaţional Gheorghe Popescu consideră că transferul lui Nicolae Stanciu la Al-Ahli este îndreptăţit având în vedere că jucătorul va avea un salariu de trei milioane de euro anual, informează News.ro.

Citește și:Simona Halep, Marius Copil, Flavia Pennetta şi Fabio Fognini o să participe la Cluj la Sports Festival

“Mă surprind reacţiile negative la adresa lui Stanciu, mie mi se pare o decizie normală dacă salariul este de 3 milioane de euro, nu ştiu cine ar fi rezistat să fac acest pas dintre cei care îl critică. Noi trebuie să ne asigurăm restul vieţii până la 36-37 de ani. Mie mi se pare nedrept să îl critici că a ales să se ducă pe un salariu de 3 milioane de euro. Preşedintele FRF nu a jucat fotbal şi de aia nu înţelege, eu care am jucat fotbal mă pot pune în pielea lui. Eu cred că pentru el personal este o decizie bună din punct de vedere financiar. Că l-am fi vrut la Bayern Munchen sau Barcelona e ok, dar se pare că trebuie să mai aşteptăm până când va ajunge un jucător acolo”, a declarat Popescu la Arena Naţională.

Mijlocaşul Nicolae Stanciu va juca la formaţia Al-Ahli, a anunţat, luni seară, clubul saudit, precizând că românul va semna un contract pe trei sezoane şi jumătate.

Citește și: FRF a anunțat în ce stadiu se află construcția stadioanelor pe care se va juca la Euro 2020: prețul pentru un loc se ridică la aproximativ 1500 de euro

"Nicolae Stanciu a semnat un precontract cu Al-Ahli. Internaţionalul român va semna un contract valabil trei ani şi jumătate şi va efectua vizita medicală la Jeddah în următoarele două zile", a fost mesajul publicat pe contul de Twitter al clubului.

În vârstă de 25 de ani, Stanciu a jucat la Sparta Praga din ianuarie 2018, când a semnat un contract până în 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.