Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PDL mai pierde un primar important

Traseism_politic

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a anuntat ca a parasit PDL si a devenit independent, iar în alegerile prezidentiale o va sustine pe Elena Udrea, candidatul PMP.

Gheorghe Stefan a precizat, la finalul sedintei de consiliu local, ca a uzitat, saptamâna trecuta, de prevederile ordonantei de guvern care permitea înscrierea în alt partid fara pierderea mandatului. El a mentionat însa ca nu este interesat de niciun alt partid.
'Joi am decis sa devin primar independent si vreau sa nu mai fac politica, ci doar politica cetateanului, a administratiei. Trebuie sa facem lucruri bune pentru cetatenii din Piatra Neamt. Este ultimul mandat al meu de primar si nu voi mai face politica, dar nu înseamna ca nu am optiuni politice', a declarat primarul Gheorghe Stefan, potrivit Agerpres. Edilul de Piatra Neamt a sustinut însa ca în 2016 ar putea candida pentru presedintia Consiliului Judetean Neamt sau Parlament.
Cu privire la Elena Udrea, el a mentionat ca este cel mai bun candidat pentru ca a facut foarte multe pentru judet si regiunea Moldovei: 'Consider ca Elena Udrea, deputat de Neamt si singurul candidat din regiunea Moldova este cel mai bun candidat si merita votul meu. Ca ministru a facut pentru judetul Neamt ce nu a facut niciun ministru din 1990 pâna acum. Eu ma regasesc în echipa ei. Toti candidatii la prezidentiale sunt buni si au atuurile lor dar Elena Udrea este cel mai bun candidat'.
Citeşte şi: HARTA TRASEISMULUI - Cei 3.000 care s-au culcat cu Iohannis și s-au trezit cu Ponta
În luna martie, primarul Gheorghe Stefan a demisionat din functia de presedinte al filialei PDL Neamt iar în campania electorala pentru alegerile europarlamentare s-a implicat pentru Partidul Miscarea Populara. De asemenea, Gheorghe Stefan este membru al Fundatiei Miscarea Populara.
Saptamâna trecuta si primarul de Roman, Laurentiu Leoreanu si cei 10 consilieri municipali romascani ai PDL si-au anuntat independenta politica. De asemenea, toti consilierii judeteni ai PDL au decis sa devina independenti. Aceeasi decizie au luat-o si viceprimarul municipiului Piatra Neamt si cinci consilieri municipali.
Filiala PDL Neamt mai are doar trei primari dintre cei 28 alesi la scrutinul din anul 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.