Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghiță, atac dur la Antena 3 și CTP

jurnalistii.ro-Sebastian-Ghita

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a prezentat joi la sediul Parchetului General, unde a fost chemat să detalieze acuzațiile aduse împotriva șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Totodată, el nu a ezitat să-i atace pe cei care l-au criticat pentru gestul său, respectiv postul de televiziune Antena 3 și jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

ALERTĂ alimentară fără precedent: Sucurile din comerţ, 'bombă cu ceas'

„Celor care am văzut că dintr-o dată din apărători ai adevărului și ai justiției  s-au transformat în niște oameni care nu-și doresc vreodată să se afle ceva despre vreun procuror de la DNA le spun că sunt și ei oameni ca și noi. Mă refer aici la domnul Dan Voiculescu, care a devenit dintr-o dată fan al doamnei Kovesi și Antena 3 mai avea puțin să mă desființeze, doar pentru că am făcut un gest normal. Mă refer și la domnul Cristian Tudor Popescu care a spus că, pentru că am îndrăznit să pronunț „doamna Kovesi”, sunt o maimuță manipulatoare, a declarat Sebastian Ghiță, joi, la sosire la PG.

Kovesi NU SCAPĂ: Universitatea de Vest din Timișoara face un anunț despre teza de doctorat

„Vor fi audiate şi alte persoane care să certifice cele spuse de mine. Am spus persoanele care au participat împreună cu mine la această întâmplare. Trebuie să-i lăsăm însă pe domnii procurorii să ancheteze şi să încadreze faptele respective. (…) Nu ştiu ce i-a făcut pe cei de la Antena3 s-o înjure atât de tare pe doamna Laura Codruţa Koveşi acum trei ani şi s-o pupe atât de tandru acum. (…) Dânsa acum se poartă ca un politician. Şi dânsa, şi domnul Iohannis au spus că e o campanie politică. Oricât de bună ar fi relaţia doamnei Kovesi cu domnul Iohannis, acesta nu-i poate asigura acesteia o situare deasupra legii”, a spus deputatul la ieșirea de la Parchetul General..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.