DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Ghidul solicitantului privind dezvoltarea turismului în Delta Dunării a fost publicat

www.ziuaveche.ro/
delta dunarii

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) 2014 - 2020 a publicat în data de 15.11.2016, spre consultare publică, Ghidul Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei prioritare 7 – „Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului", Prioritatea de investiții 7.1 – „Sprijinirea unei creșteri favorabile ocupării forței de muncă, prin dezvoltarea potențialului endogen ca parte a unei strategii teritoriale pentru anumite zone, care să includă reconversia regiunilor industriale aflate în declin, precum și sporirea accesibilității și dezvoltarea resurselor naturale și culturale specifice (Investiţii în infrastructura de turism)", apel dedicat Investiţiilor Teritoriale Integrate Delta Dunării.

Citește și: Germania şi Comisia Europeană resping taxarea importurilor americane pentru poluare

Eventualele observații și propuneri pot fi transmise, la adresa info@mdrap.ro, până la data de 16.12.2016.

Obiectivul specific al acestei axe prioritare îl reprezintă creșterea numărului mediu de salariați în unitatea administrativ-teritorială (UAT) de implementare a proiectului.

Prioritatea de investiție 7.1 va sprijini creșterea favorabilă ocupării forței de muncă și sporirea accesibilității și dezvoltarea resurselor naturale și culturale specifice (investiţii în infrastructura de turism).

Finanțarea disponibilă în cadrul acestei priorități de investiţie se adresează unităţilor administrativ-teritoriale şi parteneriatelor dintre acestea, ce propun proiecte cu locul de implementare în zona de Investiţie Teritorială Integrată Delta Dunării, aşa cum este aceasta prezentată în Strategia Integrată de Dezvoltare Durabilă a Deltei Dunării.

Sunt eligibile numai Investițiile Teritoriale Integrate Delta Dunării.

Valoarea minimă a unui proiect este de minimum 100.000 euro, iar cea maximă de 5 milioane euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.