Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghinion teribil pentru Vlad Chiricheș - Se va opera din nou la umăr

Getty Images
Vlad Chiricheș Napoli

Vlad Chiricheş (29 de ani) are parte de ghinion teribil. Fundaşul lui Napoli, accidentat în partida Napoli - Atalanta (1-2, pe San Paolo), va avea nevoie de operaţie potrivit mediafax

Clubul napoletan a anunţat acest aspect, însă nu se ştie deocamdată perioada în care fostul căpitan al naţionalei va fi indisponibil. Umărul stâng e cel cu probleme pentru fundaşul central.

Chriciheş a mai avut probleme la umărul stâng şi în trecut, când a mai fost operat. Vestea nu este deloc bună nici pentru selecţionerul Cosmin Contra, care-l aştepta cu nerăbdare pec Chiricheş să revină. Cel mai probabil, după operaţie, Chiricheş nu va putea fi utilizat de Cosmin Contra în următoarele meciuri ale naţionalei, în luna iunie.

”Chiricheş se va opera săptămâna viitoare pentru a i se stabiliza umărul”, se arată într-un comunicat emis de cei de la Napoli.

Fundaşul, căruia Carlo Ancelotti începuse să-i acorde din ce în ce mai multe şanse să joace, a ieşit din teren în meciul Napoli - Atalanta la scorul de 0-0, după doar 13 minute. Fără el pe teren, echipa sa a pierdut cu 2-1 în faţa Atalantei, deşi a deschis scorul. Chiricheş a mai avut probleme la umărul stâng şi în 2017, după ce s-a accidentat tot într-o partidă jucată în Serie A, pentru Napoli. Românul a suferit o luxaţie la umărul stâng în partida câştigată de Napoli împotriva echipei Bologna, scor 3-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.