Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghiță: 'DNA vrea USR-ul în Parlament'. Declarații ULUITOARE

sebastianGhita

Sebastian Ghiță a făcut afirmații incendiare la ieșirea de la DNA Ploiești. Deputatul a fost audiat în legătură cu banii de campanie ai mai multor politicieni, între care se numără Victor Ponta, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea și Mircea Geoană. De asemenea, Ghiță a afirmat că procurorii de la DNA Ploiești i-au refuzat bufnițele, motivând că nu au legături directe cu Laura Codruța Kovesi.

Citește și: Sebastian Ghiță, la DNA. Mesaj pentru Kovesi: 'Știu că n-o să-i pice bine gestul meu'

"Suntem la pasul 2 după dosarul domnului Blaga în acțiunea DNA împotriva clasei politice. Nu știm cum să băgăm USR în Parlament. Vor urma Ponta, Băsescu și ni se va livra o nouă clasă politică care va face ce au făcut tehnocrații anul acesta. Vom privatiza spitalele etc. Am informații destul de solide care mă fac să cred ca domnilor Ponta, Tăriceanu și Traian Băsescu li se vor face dosare. Pentru că n-am putut să-i punem pe USR în Parlament.

Aceasta a fost extinderea urmăririi penale. Nu au luat bufnițele pentru că au zis că nu e treaba lor. A fost un gest cu care am vrut să spun ceva. Hai să aflăm dacă doamna Kovesi a plagiat. Erau așa viteji să-l fugărească pe domnul Ponta să-i dea cu plagiatul în cap. Nu mai sunt așa viteji când se întâlnesc cu plagiatul doamnei Kovesi.", a spus Sebastian Ghiță la ieșirea de la DNA Ploiești.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.