Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Ghita, contract preferential cu statul. In locul unei sume fabuloase, nu plateste aproape nimic'

ghita 1

Liderul deputatilor PNL Ludovic Orban a depus miercuri in plenul Camerei Deputatilor o motiune simpla prin care semnaleaza problemele de la Transelectrica. El sustine ca aceasta companie cu capital majoritar de stat a acordat preferential contracte clientelei PSD, in special lui Sebastian Ghita care plateste 2.500 de euro pe luna, pe un contract de 2,5 milioane de euro.

"Ghita a beneficiat de un contract preferential la transelectrica - inchirierea a 5000 de km de fibra optica pe un pret penibil - platind pentru acesti 5000 de km o suma ridicola

Nu poate sa trateze Transelectrica ca pe un butic in care sa smechereasca ei in conformitate cu interesele clientelei politice.

Citeste si: Noua mutare a PNL în Camera Deputaților: Anunțul lui Ludovic Orban

Compania Doica Telecom care are contractul cu Teletrans care este furnizorul de servicii de telecomunicatii pentru Transelectrica - practic s-au inchiriat 5000 de km de fibra optica care asigura, conecteaza prin Transelectrica toate orasele resedinta de judet cu Capitala. Pe luna martie 2015 suma platita de firma la care faceam referire a fost de 2500 de euro cu TVA. Mi-e greu sa imi dau seama care e valoarea anuala a contractului. Oricum daca ai face o licitatie de piata in care sa inchei contractul mi s-a spus ca s-ar putea obtine minim 2,5 milioane de euro pe luna", a explicat Orban intr-o conferinta de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.