Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giani Kiriță: 'Dinamo trebuie să revină acolo unde îi este locul'

facebook.com
Giani Kirita

Giani Kiriță (42 de ani) a comentat situația dificilă în care se află clubul Dinamo, la care a evoluat în trecut. Fostul fotbalist spune că, din informațiile sale, datoriile clubului bucureștean sunt mai mari de 4 milioane de euro, așa cum s-a vehiculat inițial, potrivit Mediafax.

În același timp, Kiriță nu își explică de ce niciun om de afaceri nu a reușit să cumpere clubul Dinamo de la actualul patron, Ionuț Negoiță. Cea mai recentă astfel de tentativă i-a aparținut lui Claudiu Florica, însă acesta ar fi motivat că nu ar fi avut o siguranță cu privire la situația financiară în cazul în care ar fi făcut acest pas.

"Dacă este adevărat, este o veste tristă pentru Dinamo (n.r. - posibilitatea ca Dinamo să intre în faliment). Noi nu prea putem să ne dăm cu părerea din afară, doar să vedem ce se întâmplă. Eu îmi doresc din suflet să vină cineva cu bani și Dinamo să revină acolo unde îi este locul. Nu știu de ce nu se înghesuie lumea să vină să preia Dinamo. Cred că răspunsul îl are domnul Negoiță. Până la urmă, au fost oameni care au vrut să vină, dar nu s-a finalizat. De ce?! Ceva se întâmplă acolo. Cineva vine, e interesant, vrea să preia clubul și dintr-o dată, vedeți ce spune și domnul Florică, înseamnă că ceva în interior se petrece.

Citește și: Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

Cred că dacă cineva chiar e interesat să preia Dinamo, nu ar reprezenta o problemă această sumă (n.r. - datorii de 4 milioane de euro). Eu cred că e mai mult de atât. Eu așa știu. Din ce am auzit, s-ar putea să fie mult mai mult. La ora actuală nu avem jucători să-i vindem pe suma asta. Nu știu dacă asta e soluția, să vinzi jucători. Eu am spus-o mereu - de-a lungul anilor ăstora au tot încercat oameni să preia Dinamo și la un moment dat s-au blocat undeva și nu știm de ce. Cine vine trebuie să vină cu un proiect serios și să investească", a declarat Giani Kiriță, vineri, la Pro X.

De asemenea, Kiriță a prefațat și următorul meci pe care Dinamo îl va disputa în campionat, duminică, de la ora 20:30, contra celor de la FC Viitorul: "Va fi un meci foarte greu, Viitorul are echipă foarte bună, joacă un fotbal frumos, deschis. Dinamo s-a așezat, am legat și noi victorii, suntem mult mai bine".

După 13 runde disputate, Dinamo ocupă locul 9 în Liga 1, cu 17 puncte acumulate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.