Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gianluigi Buffon s-ar putea întoarce la Parma

http://www.antena2.com.co
Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon (41 de ani) a plecat de la PSG şi, deşi cei mai mulţi fotbalişti sunt retraşi la vârsta sa, italianul legendar ar putea continua. Conform Gazzetta dello Sport, Buffon ar putea purta, din nou, tricoul lui Parma, după 18 ani, primul său club, potrivit Mediafax.

În acest sezon, Buffon şi-a trecut în palmares titlul de campion şi Supercupa Franţei cu PSG. Nouă titluri de campion, cinci Cupe şi şase Supercupe ale Italiei are în CV Buffon, toate cucerite cu Juventus.

Dar portarul ar mai putea accepta o ultimă provocare, la Parma. De altfel, Parma este clubul copilăriei şi al maturizării sale în fotbal. Conform Gazzetta dello Sport, conducerea lui Parma s-a întâlnit deja cu italianul, iar sursa citată susţine că negocierile sunt aproape finalizate. În aceste momente, ultimele detalii financiare sunt puse la punct, iar Parma ar putea da lovitura în această vară.

Citește și: Dragoş Grigore nu face deplasarea la Malta: Fundşul a primit al treilea cartonaş galben

Cupa UEFA, în sezonul 1998-1999 este singurul trofeu european din cariera lui Gianluigi Buffon, câştigat în perioada petrecută la Parma.

Dacă va accepta să revină în Serie A, campionul mondial va avea serios de muncă. În sezonul recent încheiat, Parma a încheiat pe locul 14, cu 41 de puncte acumulate, cu doar trei mai multe decât Empoli, care a retrogradat. În Serie B au mai picat Frosinone (25 de puncte) şi Chievo (17 puncte).

Parma, Juventus şi PSG sunt cluburile pentru care Buffon a jucat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.