Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gianluigi Buffon va apăra poarta lui Juventus în meciul cu Sampdoria

SportsJOE.ie
Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon (41 de ani) va apăra poarta lui Juventus în meciul cu Sampdoria, de miercuri, potrivit presei din Italia, iar veteranul torinezilor va egala recordul de prezențe în Serie A, deținut de Paolo Maldini - 647 de partide, potrivit Mediafax.

În cazul probabil în care va evolua în meciul cu Sampdoria, Buffon va ajunge la 647 de meciuri disputate în Serie A și îl va egala pe Paolo Maldini, fostul mare fundaș de la AC Milan, care a jucat în perioada 1985-2009.

Situație sumbră pentru România! Gradul de îndatorare a firmelor românești este cel mai ridicat la nivel european

Debutul lui Buffon în Serie A a avut loc la vârsta de 17 ani, în noiembrie 1995, la un meci Parma-AC Milan, scor 0-0. Portarul a acumulat 168 de prezențe în primul eșalon, la Parma, iar în 2001 s-a transferat la Juventus, club la care a avut cele mai mari realizări din carieră. La formația torineză, cel alintat "Gigi" a acumulat, până în prezent, 478 de meciuri în Serie A, rămânând fidel clubului și în sezonul 2006/2007, când a fost retrogradat în Serie B.

De asemenea, în sezonul 2018/2019, Buffon a ales o aventură în Franța, la Paris Saint-Germain, însă a revenit rapid la Juventus, unde este pe cale să doboare un record important.

Meciul dintre Sampdoria și Juventus, contând pentru etapa cu numărul 17 din Serie A, în urma căruia Gianluigi Buffon poate egala recordul de prezențe, se dispută miercuri, de la ora 19:55.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.