Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gianluigi Donnarumma, portarul lui AC Milan, a refuzat prelungirea contractului cu echipa italiană - presă

www.gsp.ro
Donnarumma Milan

Gianluigi Donnarumma (20 de ani), portarul lui AC Milan, și Mino Raiola, agentul său, ar fi refuzat prelungirea contractului propusă de clubul italian, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Avocatul Poporului intervine în cazul Caracal! De la Ministerul de Interne nu am primit încă răspuns

Potrivit Marca, AC Milan a încercat să îi prelungească înțelegerea lui Donnarumma, scadentă în 2021, însă s-a lovit de un refuz. "Rossonerii" i-au propus tânărului portar un salariu de șase milioane de euro pe sezon și o extindere a contractului până în 2023.

Văzut drept unul dintre portarii de viitori din Europa, Gianluigi Donnarumma a fost aproape să o părăsească pe AC Milan și în 2017, tot din cauza unor neînțelegeri contractuale, însă, în cele din urmă, cele două părți au ajuns la un acord.

De asemenea, italianul a fost dorit cu insistență de mai multe cluburi importante ale Europei, precum Manchester United, Paris Saint-Germain sau Arsenal, însă AC Milan nu a fost de acord să îl vândă.

Donnarumma este portarul titular al lui AC Milan încă din sezonul 2015/2016, debutul său în Serie A având loc la 25 octombrie 2015, când încă nu împlinise 17 ani. În actuala stagiune, acesta a fost integralist în toate cele șase partide din campionat, încasând opt goluri.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! De ce vrea Liviu Dragnea dizolvarea PSD .

De altfel, AC Milan trece printr-o perioadă foarte slabă în campionat, clasându-se pe locul 16, după șase runde, cu doar șase puncte acumulate, fapt care ar putea duce la demiterea antrenorului Marco Giampaolo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.