Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi a primit 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi

Ianis Hagi (20 de ani) este la mare căutare în Europa de Vest. Echipe din Olanda, Belgia şi din alte campionate de top îl urmăresc pe fiul ”Regelui”, dar ultima ofertă pare cea mai tentantă pentru club.

Genk e dispusă să oferte până la 10 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile decarului naţionalei de tineret. Gică Hagi a reuşit, potrivit Telekom Sport, să-i facă pe belgieni să accepte o clauză specială, cu ajutorul căreia Ianis să prindă un anumit număr de meciuri. Decizia omului care conduce Viitorul pare a fi luată ca urmare a situaţiei de la precedenta aventură a lui Ianis din afara României, de la Fiorentina. Pe parcursul înţelegerii cu clubul din Serie A nu a prins prea multe minute la prima echipă, deşi la echipa de tineret avea prestaţii excelente şi şi-a demonstrat calităţile native. Presa din Italia se declara şi ea surprinsă de deciziile staffului tehnic, dar acum Hagi se pare că a găsit înţelegere, iar fiul său va primi şanse să demonstreze că poate face faţă şi la seniori, la un nivel înalt, informează mediafax.ro.

Citește și: Nimeni nu se aștepta! Ce a făcut Lia Olguța Vasilescu în legătură cu fetița agresată din Baia de Aramă

Meciurile foarte bune de la Campionatul European i-a făcut pe cei de la Genk să ofere 10 milioane de euro. Hagi jr. a demonstrat multă maturitate în joc, pe lângă calităţile tehnice de care dispune. Dacă mutarea se va concretiza, devine cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1. Recordul actual îi aparţine lui Nicolae Stanciu vândut tot în Belgia, la Anderlecht, pentru 9.8 milioane de euro.

Decarul Viitorului a făcut meciuri bune şi în liga internă, în sezonul recent încheiat. În 39 de meciuri a marcat de 14 ori şi a contribuit cu 8 pase decisive la reuşitele echipei. Datorită evoluţiilor, Transfermatkt îi oferă o cotă de piaţă de 6 milioane de euro, cu 4.5 milioane de euro mai mult decât la începutul stagiunii 2018/ 2019.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit! „Ai grijă la crocodili și șobolani” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.