Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi a RĂBUFNIT când a fost întrebat de un jurnalist despre fiul său: 'Du-te acasă. Cum să mă simt când tu îmi pui o astfel de întrebare?'

www.mediafax.ro
Gică Hagi

Gică Hagi s-a enervat când a fost întrebat într-o conferință de presă de un jurnalist dacă nu cumva se simte rău atunci când Ianis Hagi este criticat, relatează Digisport.ro.

Citește și: Poliţiştii au făcut PRĂPĂD de sărbători: sute de români au rămas fără permise auto sau au primit amenzi usturătoare

De asemenea, jurnalistul a mai întrebat dacă fiul său este favorizat doar pentru că este fiul lui Gică Hagi.

„O întrebare la care numai tu poţi să găseşti răspunsul, du-te acasă şi reflectează. Altă întrebare. Te las pe tine să dai răspunsul, îţi trimit cifrele dacă vrei. Înainte să pui o întrebare vezi cifrele pe care le are jucătorul. La cariera pe care o am eu cum să mă simt când tu îmi pui o astfel de întrebare? Nu v-aţi uitat la noi, la meciurile astea?

N-ai văzut ce întrebare pune colegul tău? El nu se uită la TV, dacă întrebarea e proastă vine şi răspunsul prost, negativ. Mâine nu o să apară nimic altceva decât ce am zis eu la întrebarea domnului. Cred eu că el e subiectiv, înainte să pui intrebari trebuie să te informezi, nu să pui întrebarea doar aşa, de dragul de a pune”, a ținut să spună Gică Hagi după meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 3-1. La finalul sezonului regulat, Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, conform cifrelor oferite de InStat Football, firmă care monitorizează meciurile de fotbal de la noi.

Gică Hagi a mai avut o reacție similară față de jurnaliști și în trecut într-o conferință de presă, după meciul României cu Paraguay din 1998.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.