Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi: Credeam că vom face un meci bun, dar jucătorii nu au reacţionat bine, sunt supărat pentru lipsa de personalitate a echipei

www.gsp.ro
Gică Hagi

Tehnicianul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, duminică seară, că jucătorii săi nu a reacţionat bine la meciul cu FCSB, fiind supărat pentru lipsa de personalitate a echipei sale în partida pierdută, scor 1-2, în play-off-ul Ligii I.

"Din păcate nu a ieşit aşa cum a trebuit, am terminat mai bine meciul, dar primele 60 de minute nu am jucat aşa cum doream eu. Jocul nostru colectiv trebuia să fie mai bun ca al Stelei. Am jucat puţin fotbal în prima repriză şi s-a văzut asta. Din păcate am pierdut şi ne-am îndepărtat de locul 3. Îi felicit pe cei de la Steaua, au avut mult mai multă personalitate ca noi, au jucat mai mult fotbal ca noi. Credeam că vom face un meci bun, dar echipa nu a reacţionat bine, sunt supărat pentru lipsa de personalitate a echipei. Sunt meciuri în care trebuie să arăţi altfel. Culmea este că am jucat mai bine când am băgat jucători născuţi în 1999. Îmi pare rău că am pierdut", a declarat Hagi, potrivit News.ro.

Întrebat despre lupta la titlu, Hagi a răspuns: "Noi la titlu? Să fim serioşi! Speram să prindem locul 3, dar va fi mai greu acum. Poate vom face o surpriză cu Craiova, să facem o surpriză care să ne pună pe picioare. Mi-a fost greu să altcătuiesc linia de miloc, aveam jucători din 99 şi 97, am avut şi eu speranţele mele, chiar dacă am avut jucători tineri. La noi e fantastic de bine să plece trei jucător şi să avem o echipă ca azi, cu zece jucători din academie, crescuţi de noi. Chiar dacă nu mi-a plăcut cum am jucat, să fim în play-off trei ani consecutiv este o performanţă".

Hagi consideră că FCSB are un lot valoros şi va fi greu de învins. "Steaua are un lot valoros, e greu cu ei. Vom vedea cine va câştiga campionatul, toate cele trei sunt puternice şi noi trebuie să produicem surprize. Dar nu e nimic stabilit de acum".

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FC Viitorul, în prima etapă a play-off-ului Ligii I. Pentru FCSB au marcat Budescu '32 şi Momcilovici '40, iar pentru FC Viitorul a înscris Mladen '77.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.