Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi dă vine pe arbitru după ce Farul a pierdut cu 1-0: 'Probabil că deranjăm'

news.ro
gheorghe hagi

Tehnicianul echipei Farul Constanţa, Horria Mladenovici, l-a acuzat pe arbitrul Horia Mladinovici că a căutat să rupă echilibrul meciului cu Chindia eliminând un jucător al constănţenilor, relatează News.ro.

”Nu poţi să rupi un meci aşa, într-o situaţie în care, din ce am văzut, nu a fost. Am înţeles că nu sunt faze care să demonstreze că a fost. S-a rupt echilibrul, s-a dorit lucrul ăsta. După, ce să mai faci? Echipa a muncit, a alergat. Probabil că deranjăm că suntem acolo sus, deranjăm că facem lucruri. Lucrurile se ştiau dinainte, Iacob face lucruri d-astea, le-arătat şi la video, probabil ştia şi arbitrul. A fost uşor să se întâmple, foarte uşor. Aşa decis cum a fost... După, niciodată n-a sărit la cap, a sărit doar în adversar şi nu s-a dat nimic. Mi-e greu să înţeleg fotbalul ăsta. Probabil că deranjăm. Clubul deranjează, e prea sus. Cum ne permitem noi să fim aşa sus? Noi trebuie să jucăm, să ne vedem de drumul nostru, dar este inadmisibil. Mi se par lucrurile complicate aşa”, a spus Hagi, potrivit digisport.ro.

Formaţia Farul Constanţa a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Gheorghe Hagi a împlinit sâmbătă 57 de ani.

Golul a fost marcade Florea, în minutul 82.

În minutul 30, de la Farul a fost eliminat Betancor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.