Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi, despre transferul lui Ianis la Standard Liege: 'Eu nu ştiu nimic. Ianis e focusat cu noi, dacă vine ceva, o să discutăm'

www.romaniatv.net
Gică Hagi Ianis Hagi

Ianis Hagi a revenit la Viitorul la sfârşitul sezonului regulat 2017-2018, după ce a fost răscumpărat de formaţia din Ovidiu de la Fiorentina. Aceştia au plătit în schimbul său exact suma pe care a achitat-o formaţia viola pentru a-l aduce în Italia, două milioane de euro, scrie Mediafax.

Şase goluri şi patru pase decisive în 14 meciuri sunt cifrele decarului constănţean în sezonul precedent, suficiente pentru ca acesta să intre, din nou, în atenţia cluburilor din vest. Zilele trecute s-a vorbit despre un interes al celor de la Standard Liege, echipă unde evoluează şi Răzvan Marin, pentru fiul lui Gică Hagi.

Citește și: FC Viitorul a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce a învins, cu scorul de 2-0, echipa FC Voluntari

După meciul cu FC Voluntari, în urmă căruia Viitorul a obţinut prima victorie a noului sezon, scor 2-0 pe teren propriu, ”Regele” a negat un eventual interes al belgienilor pentru fiul său, dar lasă de înţeles că nu ar spune ”nu” unei viitoare oferte.

”Eu nu ştiu nimic. Ianis e focusat cu noi, dacă vine ceva, o să discutăm”, a spus Gică Hagi după meciul cu ilfovenii.

Ianis Hagi a înregistrat o singură reuşită în acest sezon. În Europa League, în primul meci împotriva luxemburghezilor de la Racing, scor 2-0. Atunci, atacantul de 19 a transformat un penalty.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.