Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi după remiza cu Rapid: 'Am fost prea statici, n-am avut dinamică'

captura youtube
hagi

Partida dintre Rapid și Farul Constanța s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, însă Gică Hagi nu este mulțumit. Antrenorul formației din Constanța este de părere că Farul Constanța ar fi trebuit să aibă cel puțin trei goluri marcate în prima repriză, conform prosport.ro.

Gică Hagi a tras concluziile după Rapid – Farul 1-1

„Regele” a fost întrebat și despre lupta pentru titlu, dar și despre motivul pentru care l-a înlocuit pe Constantin Grameni, unul dintre jucătorii importanți din meciul cu Rapid.

„Felicit Rapidul, în a doua repriză au făcut un meci foarte bun, ne-au dominat. În prima repriză a fost echilibrat, am avut și noi ocaziile noastre. În a doua nu am avut prospețime, au avut spații și de acolo a venit dominarea lor. Rapid a jucat bine și noi probabil n-am făcut aceeași presiune, trebuie să pui presiune ca să recuperezi mingi. Am fost prea statici, n-am avut dinamică. Ei au fost cu publicul, noi am cedat terenul.

Nu m-am supărat pe Adrian Mutu, de ce? L-am felicitat la final. În prima repriză trebuia să fie 3-0 pentru noi, așa cred eu. Am avut ocazii foarte clare. După aceea, meritele lor sunt și le recunosc, de aceea am și felicitat Rapidul.

Când echipa a jucat bine, atunci e clar că și jucătorii joacă și ei bine. Când colectiv nu am făcut ce trebuia, atunci clar că am dat adversarului inițiativa și au avut o prestație foarte bună.

(n.r – despre titlu). Vom vedea! Pentru noi e un punct. Am jucat un meci în deplasare la o echipă foarte bună, cu ambele echipe în formă. Cred că am făcut un meci care a meritat să fie văzut. Ocazii foarte multe, fotbaliști buni, dar vom vedea, călătoria e lungă și vom vedea și ce vom face în retur. Ritmul și intensitatea jocului au fost foarte ridicate, ei au fost mai dinamici decât noi, dar și noi am avut calitate cât am putut. În a doua repriză cred că am cedat inițiativa.

Grameni a zis că nu mai poate. Când îți arată că nu mai poate, normal că-l schimbi”, a spus Gică Hagi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.