Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi: E cea mai tristă zi! Fotbalul se desparte de un zeu

hagi

Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, Gică Hagi, a scris, joi, pe contul său de facebook că ''fotbalul se desparte de un zeu'', după decesul fostului mare jucător olandez Johan Cruyff.

''Fotbalul se desparte de un zeu. Rămas bun, Johan Cruyff!'', a scris Hagi în mesajul său din rețeaua de socializare, continuând în engleză: ''Legends don't die, they live forever. Farewell, Johan Cruyff! (Legendele nu mor, ele trăiesc veșnic. Rămas bun, Johan Cruyff!)

Citește și: DOLIU în fotbalul mondial: Johan Cruyff a murit / VIDEO

Hagi a fost jucătorul lui Cruyff la FC Barcelona între 1994 și 1996.

Și atacantul român Adrian Mutu a reacționat după decesul lui Cryuff. ''RIP Johan Cruyff!'' a scris pe Facebook actualul atacant și antrenor secund al echipei ASA Târgu Mureș.

De asemenea, Federația Română de Fotbal a dat publicității un comunicat în care ''regretă dispariția unuia dintre fotbaliștii legendari. Astăzi, Johan Cruyff s-a stins la 68 de ani''.

Citește și: STUDIU Oamenii foarte inteligenți nu interacționează prea mult cu prietenii

''Cruyff a fost considerat unul dintre cele mai mare talente ale fotbalului mondial. În cariera sa de fotbalist a cucerit de 9 ori titlul în Olanda și a câștigat de trei ori Cupa Campionilor Europeni cu Ajax, o Cupă UEFA și o Cupa Intercontinetală. De asemenea, a fost premiat de trei ori cu Balonul de Aur'', se mai arată în comunicatul FRF.

Și Liga Profesionistă de Fotbal scrie pe site-ul său despre dispariția lui Cruyff: ''Cel mai mare fotbalist european din istoria acestui sport, Johan Cruyff, a încetat din viață, joi, 24 martie 2016. Tragicul eveniment s-a întâmplat într-un spital din Barcelona, unde olandezul ducea lupta cu o boală necruțătoare, cancerul pulmonar. Johan Cruyff avea 68 de ani și era considerat cel mai mare fotbalist european al tuturor timpurilor''.

Citește și: ȘOCANT Cât de periculoasă e lumina telefoanelor pentru sănătate

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.