Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi îşi face curaj înaintea 'finalei' pentru play-off: Ar fi o performanţă fantastică să ajungem pentru al treilea an în play-off

www.gsp.ro
Gică Hagi

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, înaintea meciului cu CSM poli Iaşi, că ar fi o performanţă fantastică pentru formaţia sa să ajungă pentru al treilea an consecutiv în play-off-ul Ligii I. „E un meci de a intra în play-off sau de a nu intra. Ar fi o performanţă fantastică pentru un club ca al nostru să fim pentru al treilea an consecutiv în play-off. Ne dorim asta, am arătat că suntem buni. Avem o echipă tânără, dar avem şi exigenţe, pretenţii. E la îndemâna noastră, am muncit până acum şi ne dorim lucrul ăsta. Depindem de noi, de ceea ce vom face, restul nu e treaba noastră”, a declarat Hagi.

Tehnicianul este încrezător că echipa sa poate învinge CSM Poli Iaşi în meicul de sâmbătă: „Avem un meci important împotriva unei echipe de valoare, care a demonstrat că e în fomă. Au câştigat toate meciurile pe care le-au avut în acest an, dar şi noi suntem în formă. Eu zic că echipa a arătat bine de la meci la meci. Avem două victorii în spate, va fi un meci deschis. Suntem încrezători în puterea noastră, în jocul nostru, ştim că putem fi mai buni ca ei”, conform news.ro. Partida CSM Poli Iaşi – FC Viitorul, din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19.45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.