Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi laudă Rapidul: 'E o echipă foarte bună. E greu să câştigi cu ei'

www.mediafax.ro
Gică Hagi

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţiei sale îi va fi dificil să se impună în faţa Rapidului, dar s-a arătat încrezător că va reuşi să facă un joc bun sâmbătă, relatează Agerpres.

"E un meci acasă şi primul gând al nostru trebuie să fie să luăm cele trei puncte, să ne impunem, să dominăm, să ne facem jocul nostru. Întâlnim un adversar bun pe toate cele trei faze, trebuie să fim foarte atenţi, să ne luăm măsuri, să facem un meci bun atât ofensiv, cât şi defensiv.

Şi sperăm ca în ultimii 30 de metri o să jucăm cât mai bine şi o să înscriem goluri, să vină victoria. Important este să văd că echipa îşi doreşte să câştige, să facă un meci foarte bun ofensiv, iar defensiv să reacţionăm, să fim uniţi, pentru că Rapidul are jucători cu talent, în special atacanţii, cu organizare bună a jocului.

Nu e un meci decisiv. Pentru mine toate sunt decisive, toate au trei puncte. Spiritul nostru ar trebui să fie acelaşi la fiecare meci şi indiferent cu cine jucăm să creştem meci de meci. Noi încercăm să luăm trei puncte indiferent de adversar.

Rapid e o echipă foarte bună, e greu să câştigi cu ei, chiar dacă au venit anul acesta în prima ligă. Ei au tradiţie, au personalitate, au un joc echilibrat, foarte bun individual, cu jucători foarte buni. E dificil, dar noi suntem încrezători. Am încredere că vom face un meci bun", a declarat Hagi.

Tehnicianul echipei constănţene a precizat că obiectivul din acest sezon nu este accederea în play-off-ul Ligii I, chiar dacă şi-ar dori să realizeze acest lucru.

"Să încercăm să intrăm în play-off nu este obiectivul Farului. Noi ne dorim, aşa am zis, că ne dorim, dar nu este obiectiv. Farul nu are cel mai mare buget din Divizia A, nu e cea mai bogată, ne dorim ca toate celelalte care îşi doresc. Cred că toate echipele din Liga I şi doresc să ajungă în play-off. Noi nu am avut ca obiectiv declarat play-off-ul, am spus că ne dorim să ajungem acolo. Farul se află în construcţie, trebuie să construim o echipă care să se bată cu echipele mari, cu bugete mari. Noi avem limitele noastre în buget, dar încercăm să construim ceva puternic şi asta se va face în timp, nu putem să facem de azi pe mâine", a adăugat antrenorul constănţean.

Partida Farul Constanţa - Rapid, din cadrul etapei a 18-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:30, la Ovidiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.