Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi, mesaj dureros la moartea lui Cristian Ţopescu: 'Om de o valoare imensă, un profesionist desăvârşit, un patriot' - VIDEO

hagi

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, deplânge dispariţia fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu, spunând că România a pierdut un profesionist desăvârşit, un patriot.

“România pierde astăzi un om de o valoare imensă, un profesionist desăvârşit, un patriot. Vocea lui Cristian Ţopescu va rămane vie şi inconfundabilă. Odihneşte-te în pace, Cristian Ţopescu!”, a fost mesajul postat de Gheorghe Hagi pe pagina sa de facebook, alături de un rezumat al partidei România-Argentina, scor 3-2, de la World Cup 1994, comentat de Cristian Ţopescu.

Citește și: Sorin Grindeanu a dezvăluit ce va face cu banii ANCOM! „S-a strâns o sumă considerabilă”

Şi pagina web a campioanei României i-a adus un omagiu fostului comentator sportiv. “FC Viitorul şi Academia Gheorghe Hagi regretă profund trecerea în nefiinţă a celui ce a fost Cristian Ţopescu, fostul comentator, reporter sportiv şi realizator de emisiuni sportive. Conducerea campioanei României transmite sincere condoleanţe şi putere familiei fostului mare comentator sportiv, cel care a inspirat generaţii de jurnalişti, de a găsi puterea pentru a depăşi acest moment”.

Comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, a încetat din viaţă, marţi, scrie news.ro.

Citește și: Schimbare de proporții la vârful afacerii lui Ion Țiriac! Cine preia frâiele acesteia

Cristian Ţopescu a murit la Spitalul Elias din Bucureşti, unde era internat la Secţia de Terapie Intensivă, ca urmare a unor complicaţii provocate de diabet şi de alte boli cronice.

Cristian Ţopescu, reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de televiziune şi radio, a dedicat peste patru decenii sportului românesc, cu mii de transmisiuni directe. Interzis de comunişti la finalul anilor 1980, el a comentat cele două victorii mondiale ale naţionalei masculine de handbal, „noaptea magică” din 1976 a Nadiei Comăneci de la Montreal şi momentul în care trei românce au urcat pe podium la Sydney.

Citește și: Dezvăluire incendiară! Cum a pierdut statul român 3 miliarde de dolari în tranzacția momentului .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.