Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi o laudă pe Cristina Neagu: Cu Messi al handbalului, naţionala poate fi capabilă de orice

CRISTINA NEAGU

Antrenorul formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a comparat-o pe handbalista Cristina Neagu cu Lionel Messi, considerând că având-o în teren naţionala României poate fi capabilă de orice la Campionatul Mondial. "Când îl avem pe Messi al handbalului, avem pe Neagu acolo, cu ea şi cu o apărare bună, naţionala de handbal poate fi capabilă de orice. Dar nimic nu e uşor. Important este că au reuşit să iasă din grupe şi acum se pot gândi că pot deveni cele mai bune”, a declarat Hagi, joi, la sediul COSR.

Cu 6 puncte, după trei victorii din tot atâtea posibile, România s-a calificat în optimile de finală, iar ultimele două etape din grupă vor stabili şi poziţia finală. După disputarea meciurilor din grupe, primele patru se vor califica în optimile de finală, fază din care se va juca eliminatoriu până la medalii. Optimile sunt programate în 10 şi 11 decembrie, sferturile în 12 şi 13 decembrie, ambele faze la Leipzig şi Magdeburg, iar semifinalele vor avea loc în 15 decembrie, în timp ce finalele pentru medalii două zile mai târziu, la Hamburg.

La ediţia din 2015 a CM, România a obţinut medalia de bronz, având în palmares şi argint mondial în 2005. Campioana mondială en-titre este Norvegia, care a mai cucerit medalia de aur în 1999 şi 2011, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.