Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu ar fi putut ajunge președinte la FCSB

gica popescu

Gică Popescu a fost la un pas să ajungă la FCSB, pe poziţia de preşedinte. Fostul căpitan al Barcelonei a recunoscut că a fost ofertat de Gigi Becali, dar totul a picat dintr-un motiv pe care nu a vrut să îl spună. Dar a lăsat de înţeles că personalitatea sa ar fi fost problema.

”(Tu ai avut ofertă să devii conducător la FCSB...) Cu mult timp în urmă. (Ce te-a oprit?) Nu a fost să fie. Nu mai ştiu ce s-a întâmplat atunci, dar nu a fost să fie. Eu sunt o persoană cu o personalitate puternică şi e greu să mă adaptez la anumite lucruri”, a spus Gică Popescu pentru TelekomSport.

Propunerea lui Gigi Becali a venit la puţin după ce FCSB a ajuns în semifinalele Cupei Uefa, într-unul dintre cele mai bune momente din istoria clubului. De altfel, la acel moment, patronul bucureştenilor recunoştea propunerea făcută lui Gică Popescu. “L-am sunat pe Gică Popescu şi i-am propus să fie preşedinte. A zis că este angrenat în nişte afaceri, că dacă poate să fie înlocuit acolo cu nişte spanioli, e o onoare pentru el.

I-am zis că într-o săptămână să-mi dea răspunsul, dacă da sau nu. El crede că nu poate, deocamdată. Dacă intră la club ca preşedinte, de dimineaţă până seara o să se înhame la lucru”, declara Becali în vara lui 2007.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.