Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu, despre echipa naţională: Suntem atât de jos, încât mi-e greu să cred că lucrurile vor lua o întorsătură atât de mare încât să înregistrăm două vic

digi24
gica popescu

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat că naţionala României nu are spirit, iar jucătorii nu "simt tricoul". El nu crede că "tricolorii" vor putea câştiga meciurile din Liga Naţiunilor cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina, potrivit news.ro.

”E o ruşine ce s-a întâmplat în Giuleşti (n.r. – în meciul cu Muntenegru, scor 0-3). Cred că e prima dată când naţionala pierde împotriva unei echipe mici la o diferenţă atât de mare (n.r. – România a mai pierdut cu Lituania, la Cluj, scor 0-3). Suntem atât de jos, încât mi-e greu să cred că lucrurile vor lua o întorsătură atât de mare încât să înregistrăm două victorii. Nu văd potenţial de a face ceva. Eu sunt optimist, dar acum nu avem speranţe. Nu triumfăm în această grupă şi e vai de noi. Trebuie să stăm două-trei ore să vorbim despre ce jucători ar putea veni la echipa naţională. Jucătorii care au formă trebuie puşi într-un anumit context la naţională, cu personalitate, cu spirit. Eu, primul lucru pe care l-am spus la meciurile trecute, e că aceste lucruri nu s-au întâmplat. Poate pierzi pentru că adversarul e mai bun, dar nici măcar spirit? Să nu ai spirit la echipa naţională? Atitudine? Dacă nu ai atitudine şi spirit, nu ai ce să faci. E o chestie individuală, dacă jucătorii vin la echipa naţională şi nu simt tricoul... . Trebuie să simtă tricoul echipei naţionale”, a spus Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

România va evolua la 23 septembrie cu Finlanda, iar la 26 septembrie cu Bosnia-Herţegovina, în grupa 3 din Liga Naţiunilor.

În primele meciuri, România a pierdut cu Muntenegru (0-2 şi 0-3), cu Bosnia (0-1) şi a învins Finlanda, scor 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.