Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu, despre Hagi, Marin și Băluță: Au nevoie de o perioadă de cel puțin 6 luni de acomodare'

gica popescu

Ianis Hagi pare să-și câștige statutul de titular la Genk, după evoluțiile bune din ultimele meciuri, dar Răzvan Marin și Tudor Băluță au probleme în a se impune la noile lor echipe, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dan Barna, făcut praf de Diaspora: ‘Mânca și nu se mai oprea. Cum să vorbim, să-l oprim din mâncat?’ .

Marin a fost rezervă neuitilizată și în al doilea meci din Liga Campionilor, la Ajax, în timp ce Băluță a jucat doar în Cupa Angliei, la Brighton. Gică Popescu, președintele Viitorului, spune că aceștia nu ar trebui judecați după primele luni petrecute la noile lor echipe și că acomodarea va dura.

Fostul căpitan al Barcelonei oferă ca exemplu primele meciuri ale lui Zidane la Real Madrid și ale lui Suarez la Barcelona. “Ei sunt la început. Îmi aduc aminte de mari jucători. Zidane, când a semnat cu Real Madrid, a avut nevoie de 6 luni de acomodare. Și pentru Suarez primele 6 luni la Barcelona au fost foarte grele. Ei sunt doi copii tineri, doi copii care au schimbat nivelul competițiilor. De la Standard Liege, Răzvan s-a dus la Ajax, o competiție mai grea decât cea belgiană și o echipă cu pretenții mari. Ianis, din campionatul nostru, a mers într-o echipă campioană în Belgia, cu alte cerințe, cu alt ritm, cu altă modalitate de antrenament. Fiind jucători tineri și ei au nevoie de o perioadă de cel puțin 6 luni de acomodare. La fel și Băluță în Anglia. Fiind jucători de calitate toți, eu sunt convins că vor deveni jucători importanți la cluburile lor”, a spus Gică Popescu.

Citește și: Florin Cîțu nu se lasă! ”Credeau că mai au timp să ascundă jaful din banul public”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.