Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu, despre națională: Nu suntem la un nivel care ne permite să fim favoriți cu Islanda

digi24
gica popescu

Echipa națională a României mai are o șansă de calificare la EURO 2020, barajul Ligii Națiunilor. Cu noul selecționer Mirel Rădoi, fostul mare internațional, Gică Popescu, nu are emoții în privința selecției. Problema primei reprezentative o reprezintă nivelul la care se află acum echipa.

"Acum, ne facem un restart, venim din nou la linia de start şi zicem cu Mirel înainte. Eu sper să fie inspirat, de corectitudine, vizavi de selecţie, nu ne punem problema pentru că îl ştiu pe Mirel şi este un tip foarte corect, serios, un fost mare jucător de echipă naţională, deci sunt convins că dacă va face greşeli vizavi de selecţie le va face pentru că e om şi cu toţii greşim. Eu am mare încredere în el că îi va aduce pe toţi cei care vor merita şi care vor fi în formă" , a declarat Gheorghe Popescu pentru Telekom Sport.

Citește și: Marcel Vela reacționează, după ce a fost acuzat că încearcă MUȘAMALIZAREA accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu, nașul fiicei sale

România se va întâlni în primul meci din play-off-ul Ligii Națiunilor cu selecționata Islandei, în deplasare, la 26 martie.

"Din păcate, trebuie să ne fie teamă de orice adversar pentru că nu suntem la un nivel astfel încât să putem să pornim ca favoriţi contra unei echipe ca Islanda. Este ciudat ce spun, dar acesta este nivelul. Nu cred că jucând la ei acasă suntem favoriţi.

Din contră. Dar cred în egală măsură că avem calitate suficientă ca să putem trece de Islanda. E nevoie de inspiraţie, de atitudine, de formă sportivă pe care eu sper să o avem la ora meciului cu Islanda ducând după aceea finala contra Ungariei sau Bulgariei, din păcate, din nou în deplasare", a mai spus Popescu.

În cazul în care România o învinge pe Islanda, va mai avea un meci până la calificarea la EURO. Tricolorii se vor întâlni, tot în deplasare, cu echipa câștigătoarea din întâlnirea dintre Ungaria și Bulgaria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.