Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela reacționează, după ce a fost acuzat că încearcă MUȘAMALIZAREA accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu, nașul fiicei sale

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Controverse uriașe după accidentul în care a fost implicat fostul ministru al Economiei Daniel Chițoiu! Ministrul de Interne, Marcel Vela, a dezmințit, la Antena3, o eventuală implicare în ancheta politiștilor desfășurată în cazul accidentului rutier din Argeș soldat cu 2 morți și în care a fost implicat Chițoiu. Totul vine în contextul în care analistul politic Sarmiza Andronic a acuzat o posibilă mușamalizare a dosarului din Argeș dat fiind faptul că Daniel Chițoiu este nașul de cununie al fetei actualul ministru de Interne Marcel Vela.

Citește și: ALERTĂ INCENDIU uriaș lângă București: Autorităție au emis mesaj RO - ALERT și pentru capitală

„Într-adevar dl. Chițoiu a cununat-o pe fiica mea în 2012 cand eram colegi în PNL. După care drumurile noastre s-au despărțit, eu am ramas în PNL, dl Chițoiu în ALDE. Eu sunt ministru de 2 luni și am dat dovada că sunt ministru normal. Eu vă spun că nu fac nicio intervenție pentru nimeni, absolut nimeni din trei motive:

1. De moralitate și corectitudine. Nu se face așa ceva. Dacă vrei să fii ministru normal, nu faci așa ceva și nici nu este corect.

2. Juridic. Motivul juridic ține de faptul că acest dosar este instrumentat de un procuror.

3. Motiv tehnic. Este imposibil ca un ministru să intervină la specialiștii tehnici care fac expertiza”, a declarat Marcel Velea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.