Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu și ministrul Sportului, Ionuţ Stroe, în vizită la stadioanele din Ghencea, Giuleşti şi de la Arcul de Triumf

stadion steaua

Gică Popescu a postat pe contul de Facebook poze cu cele trei stadioane din Bucureşti, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, aflate în construcţie. Fostul internaţional român, alături de Ministrul Sportului, Ionuţ Stroe, au vizitat cele trei arene, anunță MEDIAFAX.

Gică Popescu a rămas impresionat de stadiul lucrărilor la cele trei stadioane din Ghencea, Giuleşti şi de la Arcul de Triumf, din Bucureşti.

Citește și: Reguli stricte! Ce măsuri se vor lua pe litoralul românesc

Fostul mare internaţional român a vizitat, marți, arenele şi a postat pe pagina lui de Facebook poze şi i-a anunţat pe microbişti că în toamnă stadioanele vor fi gata.

Minstrul Sportului, Ionuţ Stroe, care a mers şi el în vizită la cele trei arene a anunţat că deşi lucrările la stadionul Steaua sunt cele mai avansate, arena Arcul de Triumf va fi prima care va fi gata.

„În februarie 2018, când am preluat funcţia de consilier al Prim-ministrului pentru Euro 2020, nu se bătuse vreun ţăruş la vreunul dintre cele 3 stadioane: Ghencea, Giuleşti, Arcul de Triumf. Ieri (marți - n.r.), am făcut o vizită pe toate cele trei arene destinate competiţiei devenită între timp, din păcate, Euro 2021. Ele nu vor dispărea după turneul european, ci vor rămâne aici spre folosirea lor de către echipele din fotbalul românesc. M-am bucurat să văd că lucrurile stau bine. Fotografiile o demonstrează. Sigur, după instituirea stării de urgenţă, operaţiunile au încetinit. Înaintea acelui moment datorat bătăliei cu inamicul numit COVID – 19, se lucra în trei schimburi. De exemplu, cel puţin la Ghencea şi la Arcul de Triumf, în acest moment se putea începe montarea gazonului. Cu reprogramarea competiţiei pentru anul viitor şi cu dificultăţile ivite din instituirea stării de urgenţă, aceste operaţiuni au fost amânate”, a spus Gică Popescu..

Citește și: Traian Băsescu confirmă sursele Bugetul.ro: Atât PSD, cât și PNL au fost avertizate de propunerea privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc

Acesta afirmă că speră că în luna octombrie cele trei stadioane vor fi gata. „Să ne revedem sănătoşi!”, a mai spus fostul internațional român. Stadionul Steaua va avea o capacitate de 31.254 de locuri, în timp ce Arcul de Triumf de 8.207 de locuri, iar Rapid de aproximativ 14.000.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.