Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu, UMILIT la Craiova! Fanii Universității l-au înjurat: 'Popescu ești un Iuda'

gica popescu

Gică Popescu,  unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria ţării, a fost înjurat pe arena "Ion Oblemenco" din Craiova. Suporterii Universității Craiovei l-au înjurat pe Gică Popescu în timpul meciului cu FC Viitorul din Cupa României.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu anunță că va fi viitorul președinte al României: 'Voi câștiga, dacă voi candida! Sunt pregătit pentru aşa ceva'

Fanii olteni au scandat în repriza secundă împotriva celui care în prezent este consilierul premierului pentru EURO 2020: "Gică Popescu, la mu*e Gică Popescu. Gică Popescu, la mu*e Gică Popescu", au scandat fanii Craiovei, în minutul 52 al meciului cu FC Viitorul, din manşa tur a semifinalelor Cupei României, relatează GSP.ro.

„Un motiv in plus sa veniti deseara la meci este prezenta lui Iuda. Fostul capitan al lui dinamo, actualmente furnizor de talente oltenesti pentru echipa din Ovidiu a anuntat ca deseara o sa fie "neutru". Noi nu, noi tinem cu Stiinta si o sa ii dam muie tradatorului pentru ca nu a facut inca niciun gest pentru care sa merite iertat!”, au precizat reprezentanții galeriei Peluza Nord Craiova pe Facebook.

Citește și: INTERVIU Şeful SIIJ, după asaltul declanşat de procurorii CSM: 'Se pune o presiune enormă ca această Secţie să nu-şi poată desfăşura activitatea'

Gică Popescu a vorbit în trecut despre transferul de la Craiova: „Transferul la Dinamo a fost greşeala carierei mele. De acolo a şi pornit ura oltenilor pentru mine. Trei luni pe care le-am stat eu în Ştefan cel Mare au şters cu buretele cei 5 ani jucaţi de mine pentru Universitatea. Adică ei au şters, fanii Craiovei. Dar aşa e uneori viaţa. Am fost judecat pentru că m-am dus să joc la o echipă. Că m-am dus să-mi fac meseria, asta vreau sa spun.

Am mai stat eu atunci să judec ce înseamnă Dinamo pentru Craiova? Plecasem de 12 ani din ţară, oameni buni! Uite, mă mai gîndesc cîteodată, parcă mereu dintre cei care au tot condus Universitatea din 1990 pînă azi, m-au privit ca pe un adversar. Chiar înainte de Dinamo!", a susținut în trecut Popescu.

Gică Popescu a debutat în fotbalul mare la Craiova, dar spre finalul carierei a evoluat pentru scurt timp la Dinamo. După ce a stat trei luni în curtea "câinilor", a primit o ofertă de la Hannover 96, astfel că a luat drumul Germaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.