Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gicu Grozav ar putea semna cu ungurii de la Kisvarda

gicu grozav

Gicu Grozav (28 de ani) e aproape să semneze cu o nouă echipă. Fostul dinamovist, care a plecat din Ştefan cel Mare în 2018 după ce abia semnase, e gata să înceapă o nouă aventură în Ungaria, potrivit mediafax.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Aveți mai multe modalități de plată a amenzilor rutiere

Presa din ţara vecină scrie despre interesul unei codaşe din prima ligă maghiară pentru aducerea omului care a purtat numărul 10 la naţionala României, sub comanda lui Cosmin Contra.

Maghiarii de la Kisvarda, locul 11 din 12 în prima ligă, anunţă că sunt la un pas de a-l aduce pe internaţionalul român. Directorul sportiv al clubului, Attila Revesz, susţine că Grozav a primit o propunere oficială din partea clubului. Fotbalistul n-a plecat cu echipa în cantonamentul din Egipt, deci nu există încă un acord între părţi. La Kisvarda, Grozav ar fi coleg cu alţi doi români: Mihai Mincă, Cornel Ene şi Sergiu Negruţ. La Kisvarda se află şi Artem Milevski, care a jucat în Liga 1 pentru Concordia Chiajna.

Grozav s-a despăriţit de Dinamo în noiembrie 2018, după doar 4 meciuri. Acesta a plecat din Ştefan cel Mare cu scandal, după eliminarea din Cupa României, când Dinamo a pierdut la loviturile de departajare contra celor de la Csikszereda. Atunci, Grozav a executat într-un mod pe care Rednic l-a considerat batjocoritor: a trimis o scăriţă peste poartă.

Săptămâna trecut, selecţionerul Cosmin Contra a anunţat că Gicu Grozav e aproape de transferul la o echipă: "Sper ca Gicu Grozav să îşi rezolve săptămâna asta, pentru că are câteva oferte şi să aleagă echipa la care crede el că poate să joace pentru că el are nevoie de asta să îşi recapete încrederea pe care o avea înainte de ultimele şase, opt luni de zile. Sigur într-o săptămână îşi va rezolva situaţia, sper să înceapă să joace cât mai repede şi să fie şi el o soluţie pentru echipa naţională", a punctat "Guriţă", pentru FRF TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.