Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigel Știrbu: Din curiozitate, Liviu Dragnea a încasat doar 10 % din diurnele de ședință?

gigel stirbu

Deputatul PNL, Gigel Știrbu a făcut o analiză în ceea ce privește prezența lui Liviu Dragnea la conducerea ședințelor de plen și a ședințelor de plen comune în ultimii doi ani, precum și a indemnizațiilor pe care acesta le-a încasat, după cum urmează:

''Dacă cineva din curiozitate a intrat pe site-ul Camerei Deputaților, putea face ușor următoarea statistică privind prezența domnului președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, la conducerea ședințelor de plen și a ședințelor de plen comune, pe ultimii doi ai, 2018 si 2017:

Astfel: -Pe anul 2018 , din totalul de 103 sedințe de plen simple și comune, a condus 2 ședințe simple și 4 ședinte comune.

-Pe anul 2017, din totalul de 114 de ședinte de plen comune și simple, a condus 6 ședințe simple și 8 ședințe comune.

Dacă facem o socoteală simplă, din totalul de 217 de ședințe, din ultimii doi ani, dl Dragnea și-a exercitat functia de președinte al Camerei, pentru care primește indeminizatie, in doar 20 de ședințe, procentul participării acestui domn  este de 9,2% din totalul ședințelor de conducere efectivă a lucrărilor Parlamentului.

Citește și: Opoziția vine cu bilanțul HAOSULUI - Exodul alimentat de PSD-ALDE - 500.000 de tineri au plecat din țară în ultimul deceniu

Se ridică o întrebare pertinentă la care dl Dragnea trebuie să dea răspuns: oare ce a făcut domnia sa în tot acest timp pentru instituția care îi plătește indemnizația?  Este o întrebare retorică, bineînțeles, românii știind cu ce se preocupă acest domn de doi ani de zile si cum folosește logistica pusă la dispoziție, prin prisma funcției detinute de către Parlamentul României, logistică plătită din taxele si impozitele contribuabililor români. De doi ani de zile, românii văd cum  importanța statului român este pusă în slujba multitidinii de interese personale ale d-lui Dragnea.

El se preocupă de fapt, din biroul său, de plătit polițe și de remaniat ministri la fiecare lună, find, de facto, Prim-ministrul României. Este clar că singurele preocupări principale ale lui Dragnea si ale guvernanților actuali sunt distrugerea economiei românești, tentativa de capturare a statului, distrugerea sistemelor publice, atacul sistematic împotriva mediului de afaceri, tentativa de confiscare a banilor privați si acapararea tuturor instituțiilor. Este evident că pe Dragnea nu-l interesează  nici țara, nici economia, nici românii, nici imaginea României în Europa și în lume avâd un singur obiectiv aceea de a ține România cuprinsă propriilor interese

Ar merita pusă o întrebare la sistemul de decontări al Camerei Deputaților, câți bani de fapt, a încasat dl Dragnea în ultimii doi ani, de când a preluat șefia Camerei Deputaților.'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.