Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a anunţat că grecul Christous Papadopoulos va fi noul preparator fizic al FCSB-ului, dar acesta din urmă neagă că ar fi discutat cu cineva din club

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat că grecul Christous Papadopoulos va fi noul preparator fizic al FCSB-ului, dar acesta din urmă neagă că ar fi discutat cu cineva din România despre posibilitatea unei colaborări. În momentul de faţă, Papadopoulos se află în Germania, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit în cazul crimelor din Caracal: ‘Pentru așa ceva, pedeapsa capitala este prea puțin’

"Acum am aterizat la Frankfurt şi am telefonul plin de mesaje. Nu m-a căutat nimeni din România, nu există niciun contact cu cei de acolo. Sunt în zona de check-in şi am zbor spre Kazahstan. Chiar nu am discutat cu nimeni din România. Nu înţelegeam de ce am primit atât de multe mesaje în ultima oră”, a spus Christous Papadopoulos pentru gsp.ro. Numele grecului a apărut în presa din România recent. Gigi Becali a decis să îl demită, duminică, pe preparatorul fizic Marian Lupu, după o serie foarte lungă de accidentări pentru jucătorii de la FCSB. Finanţatorul a dezvăluit că intenţiona de foarte mult timp să ia această decizie şi a precizat că următorul preparator va fi din Grecia.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

”Am găsit pe cineva, să vedem dacă vine. Luăm legătura cu un preparator grec. Eu de un an de zile îi ziceam lui Mihai (n. red. – Stoica) despre preparator, m-am interesat şi la specialişti. 60% face antrenorul, 40% face preparatorul. Dacă e invers nu e în regulă. Trebuie colaborare strânsă între antrenor şi preparator", a spus Gigi Becali la Pro X, care îl ştie pe Christous Papadopoulos după ce acesta a colaborat cu naţionala Românie în mandatul lui Daum.

Preparatorul fizic a lucrat pentru echipe cunoscute la nivel european, printre care se numără şi Schalke 04, VFB Stuttgart şi Dynamo Brest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.