Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a dat cu subsemnatul la Poliție în toiul nopții: Să mă caute, să-și ceară iertare, și nu-i mai fac plângere penală (VIDEO)

Sursa FOTO: Gsp.ro
gigi becali

Gigi Becali a dat cu subsemnatul la poliție în toiul nopții după ce ieri a intrat cu Rols Royce-ul în șanț pentru a evita un accident. La ieșirea de la audieri Becali i-a cerut celuilalt șofer implicat în accident să se prezinte la poliție.

”Așa că îl îndrum, ăla care a făcut asta, să mă caute, să-și ceară iertare, și nu-i mai fac plângere penală. E adevărat că m-a zdruncinat puțin, că șanț e șanț mare.”

Gigi Becali a încercat să evite un alt autoturism care venea pe contrasens și a tras puternic de volan. În urma manevrei, a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara părții carosabile.

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r - sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a precizat Becali pentru GSP.ro.

Mașina lui Gigi Becali are un motor V12 de 6,8 litri și 591 de cai putere. Bolidul prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

 

@spynewsromania #CapCut #viralromaniatiktok #pentrutineromania #viraltiktok #stiriromania #viralvideo ♬ sonido original - Spynews România

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.