Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a dezvăluit că atacantul Harlem Gnohere are o ofertă din străinătate și ar putea pleca de la FCSB

RTV.net
Harlem Gnohere

Gigi Becali a dezvăluit că Gnohere are șanse mari să plece în străinătate, de la FCSB. Patronul vicecampionilor consideră că atacantul francez și-a făcut datoria la echipă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Noua Zeelandă, prima țară în care procesul electoral s-a ÎNCHEIAT! 191 de români au votat în secţia din Auckland

”De acest joc nu are rost să vorbim acum prea multe pentru că ne-am obișnuit să câștigăm partidă de partidă pe terenul celor de la Botoșani. Nu este nicio o noutate că îi batem pe terenul lor campionat de campionat, iar eu nu sunt surprins deloc. Mă bucur pentru Gnohere că a marcat, deoarece la ora asta eu am o ofertă pentru el. Nu este prea mare suma care mi s-a oferit, dar nici rea nu este.”, a spus Becali pentru ProSport.

Patronul FCSB a continuat: ”Gnohere știe că sunt șanse mari să îl las să plece de la FCSB pentru că băiatul și-a făcut datoria. Dar, totuși el trebuie să mai aibă doar un pic de răbdare. Sunt în căutarea unui nou atacant de careu. Vreau pe cineva mai tânăr, care să fie peste Gnohere și Hora ca valoare. De Adrian Petre știți care este părerea mea, iar până în pauza de iarnă nu vreau să mai vorbesc despre acest jucător. Am tot strâns date despre el și știu ce am să fac. Dar nu doresc să vorbesc acum.” .

Citește și: Viorica Dăncilă a VOTAT deodată cu Ludovic Orban: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității

Gnohere se află în ultimul an de contract cu FCSB, iar kilogramele în plus i-au tot făcut probleme în acest sezon. La câteva partide din acest campionat atacantul francez nici măcar nu a fost oprit în lot, dar conform informaților ProSport, Gnohere a slăbit cinci kilograme în opt zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.