Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a făcut oferta pentru VEDETA lui Dinamo: 500.000 de euro şi pe Qaka, plus un salariu de UN MILION în 3 ani

Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, luni, că a discutat cu patronul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, căruia i-a oferit 500.000 de euro şi pe Qaka în schimbul venirii la FCSB a lui Dan Nistor.

"Negoiţă mi-a răspuns pe loc. Mi-a zis ”Merg pe formula asta”. Cu alte cuvinte, nu acceptă schimbul. Eu i-am zis aseară Qaka sau bani. Azi refac oferta: şi Qaka, şi 500.000. Suporterii lui Dinamo nu au de ce să fie supăraţi, că Negoiţă ia jucător de 24 de ani, de la naţionala Albaniei. Qaka poate să facă 5-6 milioane peste un an-doi. Nu fac eu calculele lui Dinamo, dar la campionat nu poţi să tragi. Din play-off nu ai cum să pici pentru că sunt echipe prea slabe. Până miercuri e valabilă oferta. Am vorbit cu impresarul, îi dau 100.000 de euro la semnătură şi 15.000 pe lună. Că altfel nu venea, aşa vine. Îi fac contract pe 3 ani, poate câştiga în perioada asta 1 milion", a declarat Becali, la Digi Sport Special.

Întrebat dacă e nemulţumit de randamentul dat de Qaka la FCSB, Becali a explicat: "Nu spun că Qaka nu e de FCSB. Dar trebuie să dau ceva la schimb. Trebuie să fac ofertă senzaţională pentru Nistor. Eu zic că asta e o ofertă senzaţională".

Contactat de ProSport, Dan Nistor s-a arătat surprins de spusele finanţatorului vicecampioanei şi spune că nu ştie nimic despre o ofertă de la marea rivală a lui Dinamo: ”E o glumă sau ce e asta? Nu, nu ştiu nimic. M-ai luat prin surprindere. E prima oară când aud, habar nu am. M-ai lăsat mască. Eu mai am doi ani de contract cu Dinamo, nu se pune problema”, a spus Dan Nistor.

Dan Nistor a revenit sezonul trecut la Dinamo de la CFR Cluj. În acest sezon, mijlocaşul de 30 de ani a bifat un gol şi două pase decisive în patru partide.

Directorul general al celor de la Dinamo, Ionel Dănciulescu, a mărturisit la Digisport că există oferte atât pentru Dan Nistor, cât şi pentru May Mahlangu, dar conducerea şi-ar fi manifestat intenţia de a le prelungi contractele jucătorilor: "În acest moment există doi jucători extrem de importanţi cu care au existat primele contacte. Este vorba despre Nistor şi Mahlangu. Sunt jucătorii cu care eu aş semna chiar în acest moment.

Din ce ştiu, au existat primele discuţii între ei şi conducere. Aşteptăm să primim răspuns. Nu vrem să repetăm greşelile din sezoanele trecute când unii jucători au plecat prea uşor", a spus Dănciulescu pentru sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.