Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a făcut SCANDAL, după victoria FCSB! ATAC DEVASTATOR la perlele din echipă: 'Pe Man o să-l întreb, mâine, dacă vrea să mai facă meseria asta'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a spus joi, după meciul câștigat cu 3-0 în deplasarea cu Alashkert, din turul 2 preliminar al Europa League, că nu este mulțumit de jucătorii săi. Becali a declarat că va trebui să facă mai multe modificări în formația roș-albastră. Denis Man și Lucian Filip au fost demolați de patron.

”Dacă eşti fotbalist, joci ambele reprize la fel. Dacă nu, hai că ne distrăm, că suntem talentaţi, dar nu avem putere şi nu avem bărbăţie pe teren şi ne distrăm pe teren şi cine ştie ce se întâmplă. Asta nu se acceptă. Nu trebuie să-l remarcăm pe Vlad, trebuie să remarcăm prima repriză slabă. Nu am cum să-i laud, chiar dacă au câştigat cu 3-0, după ce au jucat cum au jucat prima repriză. Pe Man o să-l întreb dacă mai vrea să facă meseria asta. O să-l sun pe taică-su, mâine, şi o să-l întreb dacă mai vrea să facă meseria de fotbalist. Trebuie să joci fotbal din prima secundă, foarte concentrat, să-ţi faci meseria, dacă vrei să fii fotbalist mare. Dacă vrei să ne distrăm cu echipe de 1.600 de locuri în tribună şi cu Armenia, atunci...

Citește și: Ultimă oră! Rareș Bogdan îl desființează pe Eugen Teodorovici: Ce nerușinare!

Eu aştept primele 45, după aia poţi să faci ce vrei tu, aşa vreau eu. Marchează două goluri şi după se distrează, plimbă adversarul, face posesie, distracţie dacă e, îl mai dă pe pe al treilea, al patruela sau al cincilea. O echipă mare are 2-0 la pauză. Ovidiu Popescu mi-a plăcut, dar Filip... Nu pot să uit faza aia. Eşti singur, nu te atacă nimeni şi tu dai mingea în corner. Şi era să luăm gol din cornerul ăla. Neapărat trebuie să luăm un fundaş stânga. Neapărat! Credeam în Filip, dar am văzut azi ce fundaş stânga poate să fie. Nu e postul lui, o să-l trecem la fundaşi centrali. Să vedem ce facem cu de Nooijer.”, a completat dezamăgit patronul FCSB.

Chiar dacă Vlad și-a salvat echipa în prima repriză, Becali nu a dorit să-l laude pe tânărul goalkeeper.

Citește și: Florin Călinescu lovește din nou! Viorica Dăncilă, ținta ironiilor actorului

”Vlad d-aia e în poartă, nu trebuia să se dea la o parte. Nu îl mai remarcăm pe Vlad, remarcăm o primă repriză slabă. Eu nu pot lăuda jucători, când în prima repriză joacă cum joacă”, a încheiat Becali.

El a precizat că nu poate ţine cu niciuna dintre celelalte reprezentate ale României în cupele europene, dar face rugăciune ca să poată să ţină cu FC Viitorul.

Citește și: Declarația controversată a Vioricăi Dăncilă! Poate cei din Piața Victoriei aveau dreptate, nu știu acest lucru, eram în concediu

"Bag rugăciune ca să ţin cu Viitorul, cu naşul meu. ”Doamne, ajută-mă, că nu pot!” Pe cuvânt fac rugăciune ca să ţin cu Viitorul, că nu pot", a spus el.

FCSB a învins-o pe Alashkert, cu scorul de 3-0, în turul 2 preliminar al Europa League.

Citește și: Totul s-a aflat! Cine e femeia-jandarm care i-a dat cu spray direct în față suspectului de pedofilie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.