Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a fost dat de gol de Ilie Dumitrescu: Fostul antrenor al CFR-ului va fi instalat la FCSB

facebook.com
Gigi George Becali

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu a declarat, luni, la Digi Sport, că a discutat cu Gigi Becali şi acesta i-a transmis că negociază cu portughezul Toni Conceicao, fost antrenor al CFR Cluj, preluarea conducerii tehnice a echipei bucureştene.

Dumitrescu a precizat că Becali va discuta cu Conceicao ultimele detalii ale înţelegerii după meciul din această seară, Astra Giurgu - FCSB. La rândul lui, Gigi Becali a declarat: „În finală au intrat doi străini. Sunt alții (n.r. alții în afară de Mangia și de Zenga) și sunt cunoscuți. Din doi, va rămâne unul. O să îl spun doar pe cel care câștigă finala. Fac rugăciune continuă de două zile și arată-mi pe cine să iau. Probabil că mâine va fi la antrenament”.

La partida de la Giurgiu, FCSB va fi condusă de pe bancă de antrenorul secund Vergil Andronache.

Citește și: Mama Luizei, apel către autorități:Vreau să fiu și eu contactată, să știm și noi ce se întâmplă

În ianuarie, portughezul jura că nu ar lucra niciodată cu Becali. "Nu, niciodată nu aș lucra cu el. Lucrurile trebuie să fie clare: antrenorul, cu treaba lui, conducerea, cu treaba ei! A, că trebuie să colaborăm când facem lotul, când stabilim transferurile, asta e altă treabă. (...) Cine mă cunoaște știe foarte bine că eu fac lotul, eu fac echipa, eu fac schimbările și că nu accept niciun fel de interferență din partea conducerii", a spus Conceicao la începutul lunii ianuarie, când echipa sa de la acea vreme, CFR Cluj, se afla în pauza de iarnă.

FCSB a fost învinsă, joi, la Giurgiu, cu scorul de 3-2 (3-1), de Alaşkert Erevan, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0 şi s-a califcat, în faza următoare, în care va evolua cu echipa cehă Mlada Boleslav.

După acest meci retur, antrenorul Bogdan Andone a demisionat de la FCSB.

Citește și: Klaus Iohannis a semnat! El este noul ministru interimar al Educației

"Nu accept pe un teren de fotbal să fiu huiduit pentru nişte decizii pe care nu le iau eu. E echipa lui Becali, doar el decide, aşa că nu mai am ce să fac la această echipă", a spus el.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.