Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a plănuit să aducă la FCSB doar jucători tineri

facebook.com
Gigi George Becali

Gigi Becali și-a plănuit să aducă la FCSB doar jucători tineri, iar pe lista de transferuri a latifundiarului din Pipera se află doi internaționali U21. Afaceristul a dezvăluit că insistă pentru a-l aduce pe Andrei Chindriș de la FC Botoșani, dar a mai pus ochii pe un fotbalist de la Gică Hagi, potrivit Mediafax.

Gigi Becali a anunțat că a discutat cu Gică Hagi pentru a-l transfera pe Virgil Ghiță, fundașul în vârstă de 21 de ani de la Viitorul Constanța, dar că patronul și antrenorul echipei de la Ovidiu nu este dispus să renunțe la serviciile internaționalului U21 în acest moment.

Accident MORTAL - Au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri

”Eu am luat crema fotbalului românesc. La ora asta nu mă mai interesează niciunul. Mă interesează doar unul de la Botoșani, Chindriș, și Ghiță, fundașul central de la Viitorul. Pentru că eu cumpăr doar tineri. Am vorbit acum câteva luni de zile cu Gică și mi-a zis că nu discutăm de Ghiță, acum”, a anunțat Gigi Becali, patronul FCSB, pentru Digisport.ro.

FCSB nu este singura echipă care s-a interesat de serviciile lui Virgil Ghiță! Universitatea Craiova, grupare care se luptă pentru titlu în sezonul 2019 – 2020 din Liga 1, a încercat să-l transfere pe fundașul lui Gică Hagi la începutul ediției actuale. Astfel, oltenii doreau să-i trimită pe Carlos Fortes și Tiago Ferreira la Viitorul și să îi plătească lui Hagi 150.000 de euro, dar ”Regele” n-a fost de acord și negocierile au picat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.