Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a pus 'TUNURILE' pe jucători în direct la TV, după înfrângerea în fața lui Hagi: A anunțat 'apocalipsa' pentru trei staruri

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Gigi Becali a luat foc în direct la TV, după ce FCSB a luat bătaie de la Viitorul lui Gică Hagi. Țintele lui Becali s-au numit Denis Alibec, Constantin Budescu și Florin Tănase, jucători pe care i-a considerat vinovați pentru înfrângerea în fața campioanei.

"Noi n-am jucat nimic, ce mai contează un 11 metri pe care nu l-am primit. O să mă duc la echipă și o să le spun așa: Bă băieți, spuneți care din voi vreți să jucați în Europa? Băi Denis, vrei să joci în Europa? Lasă că intră altul în locul tău. În campionatul intern o să stați în tribune, Tănase, Budescu și Alibec. Eu vă garantez că în Europa vor fi titulari. În campionatul intern, o să stea în tribune. Și Tănase, și Alibec, și Budescu. Dacă ei își bat joc așa, o să vadă ei. În minutul 20 i-am spus lui MM că dacă luăm fotbalul la mișto, nu putem să câștigăm campionatul. Și după 10 minute am luat gol.

Citește și: Hagi îi dă o mare 'PALMĂ' lui Becali: Viitorul, victorie URIȘĂ în fața FCSB! Gol DE GENERIC marcat de Eric - VIDEO

Așa de mult te enervezi la câte un meci de-ăsta… Noi nu aveam soluții să jucăm. Alibec probabil că a zis: "Eu trebuie să mă odihnesc, că joc în Europa!" O să joci în Europa, după aia o să ai timp să te odihnești. Dacă stau la cheremul lui Tănase, lui Alibec și al lui Budescu, n-o să iau campionatul.", a declarat Gigi Becali la Digi Sport TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.