Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a reacționat după ce proiectul lui Vasile Dîncu a fost respins și echipa de fotbal a armatei rămâne și anul acesta în Liga a 2-a

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali palat

Latifundiarul din Pipera, patronul celor de la FCSB, a reacționat după ce proiectul lui Vasile Dîncu și a altor 2 parlamentari PSD a fost primit aviz negativ din partea Consiliului Legislativ din Senatul României.

Asta nu înseamnă că CSA Steaua a pierdut orice urmă de speranță de a mai juca în SuperLigă, acest aviz având doar un scop consultativ, dar șansele sunt destul de reduse ca echipa armatei să joace din sezonul viitor în prima ligă de fotbal.

Contactat de ProSport pentru a comenta acest subiect, Gigi Becali a spus că se aștepta ca această inițiativă să fie respinsă.

„Nu mă interesează CSA, dar știam de la început că inițiativa aia a lui Dîncu e o cacealma. Și m-am distrat și când l-am auzit pe Talpan că i-a furat Dîncu lui ideea. Dar și Dîncu știa că nu are nicio șansă cu schimbarea legii, dar au facut-o ca să atragă lumea pe stadion la meciul cu Dinamo. Nu ați văzut apoi câți au fost în Ghencea? Îi numărai pe degete.

Scopul lor nu e trecerea legii, că ăla oricum nu o să treacă niciodată, ci să mă blocheze pe mine să întru în Ghencea. Deci, nu e nicio surpriză pentru mine că legea a primit aviz negativ”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.