Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali AMENINȚĂ că retrage FCSB din campionat: Vreau să ne retragem, să plec!

facebook.com
Gigi George Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a reafirmat că echipa sa este dezavantajată de arbitri, în timp ce rivala CFR Cluj este ajutată. Din acest motiv, el se gândeşte să cumpere o echipă în Anglia, "de 25 de milioane", şi să-şi mute acolo jucătorii de "zeci de milioane", Tănase, Man, Coman, Oaidă, Moruţan şi Vînă.

Citește și: Un inginer chimist dinamitează cazul Caracal: 'Ceea ce văd că se vehiculează în spațiul public sunt niște aiureli, niște baliverne'

"Niciodată nu am fost atât de supărat pe arbitraj ca acum. Să ne retragem, să facem ceva, să plec... Mă gândeam astăzi să plec în alt campionat, nu se poate aşa ceva! Păi două 11 metri clare şi lui CFR îi dai 11 metri la mişto, care nu este, cu Dinamo. Dati-i campionatul direct, tu, Burleanu, şi cu toată federaţia şi cu Dâncu (n.r. - Vasile Dâncu), daţi-i campionatul lui Varga, ăla, că sunteţi prieteni, şi cu asta, basta.! Daţi-i ca să mă retrag eu! Luaţi-l voi, campionatul, tu, Burlene, cu Dâncu! Ori te retragi din fotbal, ori faci nenorocire, n-ai ce să faci cu ei. Care fură mai mult, pe asta se merge. Ce să spun eu la echipa asta? Ce să-i spun lui Tănase? Mă gândeam să cumpăr o echipă în Anglia, îmi iau toţi jucătorii, mă duc acolo. Vreau să-mi salvez banii şi investiţia. Că am jucători de zeci de milioane, Man, Tănase, Coman, Moruţan, Oaidă, Vână, Tănase. Mă duc în Anglia, cumpăr o echipă de 25 de milioane, cumpăr o echipă, mă duc acolo şi joc fotbal. Cum să o slavez aici, cu Burleanu şi cu... Să tac din gură când văd asemena furăciune? Mizeria asta nu pot să o accept. I-a dat 11 metri cu Dinamo în ultimele minute. Mă gândeam să vorbesc cu Prunea, că şi ăla are tupeu. M-am gândit să fac plângeri pe la UEFA, nici nu ştiu pe unde fac", a declarat Becali, la Pro X, informează News.ro.

Becali nu crede că introducerea asistenţei video pentru arbitraj va rezolva greşelile comise de arbitri. "Şi ce? Nu vrea el, Istvan Kovacs, să se uite la VAR, care e problema? <Şi aşa e bine, nu trebuie să mă uit la VAR, am luat hotărârea.> Nu-l interesează pe el. Nu îi lasă să pună VAR, nu-i convine lui Dâncu să pună VAR. Aşa zice lumea, e naşul, finul lui Burleanu, este o invălmăşeală de asta, care nu lasă fotbalul să se cureţe odată."

Becali spune că este posibil ca fostul jucător al FCSB Constantin Budescu, care este dorit şi de Astra, să revină la formaţia bucureşeană.

"Am vorbit cu Budescu. Mi-a spus că a reziliat unilateral contractul şi trebuie să-i spună avocatul care sunt riscurile dacă vine. În 5-6 zile... El a zis că nu ne trădează. Cred că va veni la noi, e posibil să vină la noi Budescu", a precizat omul de afaceri.

Despre noul antrenor, Becali a reafirmat că va semna contractul cel mai târziu miercuri: "Mâine, cel târziu va semna contractul, e posibil şi azi, dar mâine sigur."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.