Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali anunță ce va PĂȚI Gabriel Tamaș după ce a fost arestat: 'N-ai ce să-i faci, e patimă la el'

www.activenews.ro
Gigi Becali

Gigi Becali nu a fost surprins de escapada lui Gabi Tamaş, care a ajuns în arestul poliţiei din Israel. Patronul FCSB spune că fundaşul central nu se poate vindeca de acest viciu al băuturii.

Becali a vorbit despre cazul lui Tamaş: "O să-i dea drumul. Ori amendă, ori cu suspendare. O să-i dea cu suspendare, nu-ţi dă puşcărie dacă te-ai urcat beat la volan. N-ai ce să-i faci, e patimă la el. Nu poate să scape de asta", a spus Becali, pentru ProTV, conform Mediafax.

Citește și: Elena Udrea, IEȘIRE BOMBĂ, în toiul nopții, la adresa ÎCCJ: 'Nu vă lăsați păcăliți. Propaganda din statul paralel a devoalat acest plan'

Prins de poliţie în timp ce conducea cu 205 km/h, cu un permis care nu era valabil şi în stare de ebrietate, Gabriel Tamaş (35 de ani) are şanse minime să mai continue la Hapoel Haifa. În contractul fundaşului există o clauză anti-alcool, una pe care, evident, a încălcat-o în cursul zilei de marţi.

Hapoel Haifa a reacţionat la câteva ore de la evenimentul cu Gabi Tamaş în prim plan. Clubul israelian a emis un comunicat oficial în care precizează că incidentul este unul regretabil şi, în funcţie de rezultatele investigaţiilor derulate de poliţie, va lua măsurile care se cuvin. Cercetaţi vor fi şi colegii de echpă care se aflau în maşină cu românul.

”Este vinovat şi cazul este unul serios, analizăm situaţia. El nu trebuia să fie în spatele volanului, trebuie să-i verificăm pe toţi cei care au fost la petrecere, comportamentul lor este şi el unul în neregulă".

Presa din zonă a dezvăluit că Tamaş şi Hapoel Haifa aveau o înţelegere stipulată în contract, în care se preciza că fotbalistul nu are voie să consume alcool. Totul s-ar putea termina cu rezilierea contractului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.