Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali are din nou PROBLEME: Un deputat PSD ÎL RECLAMĂ la CNCD

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Deputatul PSD de București Aida Căruceru a depus o sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării prin care reclamă declarații discriminatorii făcute de George Becali în conferința de presă de săptămâna trecută împotriva Premierului Viorica Dăncilă și împotriva femeilor din PSD.

Citeşte şi: Tudorel Toader vine cu EXPLICAŢII: Cum MOTIVEAZĂ ministrul Justiţiei ABSENŢA de la audierea Laurei Codruţa Kovesi

“Declarațiile domnului Becali din cadrul conferinței de presă și termenii folosiți pentru doamna Viorica Dăncilă și pentru femeile care fac parte din PSD sunt complet nepotriviți pentru discursul public și consider că sunt ofensatori, de natură să defăimeze și să discrimineze. Nu caut publicitate, nu caut nici un conflict cu dl Becali, vreau doar să trag un semnal de alarmă în ceea ce privește declarațiile făcute de bărbați în spațiul public în legătură cu femeile care ocupă funcții de demnitate publică”, a declarat, pentru ŞTIRIPESURSE.RO, Aida Căruceru.

Deputatul PSD de București afirmă că demersul său nu trebuie interpretat drept o îngrădire a libertății de exprimare.

“Libertatea de exprimare este garantată de către Constituție și nimeni și nimic nu o poate îngrădi sau restrânge. Libertatea de exprimare nu înseamnă însă și un cec în alb, care să permită elaborarea sau  perpetuarea unor prejudecăți pe criterii de gen sau de apartenență politică. Odată cu libertățile vin și responsabilitățile cetățenilor și dorința mea este să îi atrag atenția domnului Becali în legătură cu responsabilitățile sale atunci când vorbește despre femeile din politică, pentru că domnia este un fost demnitar al statului român, este o persoană publică și este obligat la niște standarde de comportament și discurs de către acest statut”, a mai spus Căruceru.

Citeşte şi: Despăgubirile propuse de Tudorel Toader, DESFIINŢATE de sindicate: 'Victimele infracţiunilor trebuie DESPĂGUBITE, nu deţinuţii...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.