Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, aroganțe de Hollywood pe străzile Capitalei: A blocat circulația ca să îşi bea cafeaua într-un local de lux

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali, aroganţă în centrul Capitalei! Latifundiarul din Pipera a blocat timp de 2 ore o staţie de autobuz din zona Dorobanţi. Patronul FCSB venise acolo la cafenea de lux, informează B1 Tv.

Deşi în zona erau mai multe locuri de parcare libere, Gigi Becali le-a ignorat şi şi-a parcat Maybach-ul de 200 de mii de euro fix în staţia de aubotuz. Latifundiarul din Pipera a mers la o cafenea de lux din Dorobanţi, locul său favorit de relaxare.

ALERTĂ - S-a ajuns la un acord de pace în Siria: rebelii au părăsit ultima regiune pe care o controlau

Becali s-a întâlnit cu mai mulţi parteneri de afaceri. După ce a zăbovit două ore alături de cunoscuții săi, milionarul a ieșit, în grabă, din local, și-a recuperat mașina și și-a văzut de drum.

Finanțatorul FCSB rămâne un milionar de succes, construindu-și în timp averea, mai ales prin afaceri imobiliare. În top 300 Capital, ediția 2017, Gigi Becali ocupă o poziție fruntașă: locul 6. Averea patronului FCSB este estimată la 400 de milioane de euro, în creştere faţă de 2016 când se afla pe locul 9 in clasament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.