Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, atac xenofob la arbitru după ce FCSB a pierdut cu Astra: 'Mizerie de om. Să se ducă la el acasă, în Ungaria'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

FCSB a pierdut pe terenul Astrei Giurgiu, scor 1-2, iar Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, a răbufnit. El a acuzat arbitrajul lui Istvan Kovacs.

Patronul FCSB crede că centralul ar fi trebuit să dicteze două penalty-uri în favoarea echipei sale.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

„Asta e, ce să facem? E moarte de om ce s-a întâmplat în această seară? Nu e. Kovacs era cel mai bun arbitru, dar am avut penalty-uri nedate. Ce să mai facem? Înseamnă că trebuie să ia CFR campionatul. Vom juca în Europa și vom termina pe locul pe care îl vor ăstia de la Federație.

Dacă avem două penalty-uri și nu le primim, ce să facem? E determinant ce s-a întâmplat. Am primit un gol dintr-un fault în atac și am avut două penalty-uri nedate. Nu mă mai interesează nimic în rest. Echipa mea a jucat extraordinar!”, a spus Becali, la TV Digi Sport.

Citește și: Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal

Aflat în studio, Ion Crăciunescu, fost mare arbitru, a confirmat că FCSB ar fi trebuit să primească penalty-urile invocate de Becali.

Patronul FCSB-ului a avut și remarci xenofobe la adresa arbitrului Isvan Kovacs, din Carei: „Două 11 metri clare, fault la gol, ca să înţeleagă toată ţara românească odată şi federaţia, şi Vassaras (n.r. - preşedintele CCA, Kyros Vassaras). Ca să audă lumea! Până când aşa? Nu le e ruşine aşa, un pic? E munca la copiii ăştia, cum joacă, cum nu joacă, îi batjocoreşti, nu ţi-e ruşine, o mizerie de om! Ce greşeală? Fault clar în faţa a lui. Dacă nu l-a văzut, să stea acasă la el, pe acolo, prin Ungaria!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.